Košík

položky v košíku

Slovensky

Slovensky

Biati

Ochrana osobných údajov

Informačný systém internetový obchod www.biati.sk, prevádzkovateľa Energa Invest s.r.o. je zaregistrovaný na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky pod reg. č. 201505584. Plne rešpektujeme súkromie našich zákazníkov, avšak pre vybavenie objednávky potrebujeme niektoré osobné údaje, ktoré budú použité výlučne na účely zaslania objednaného tovaru a na komunikáciu so zákazníkom. V prípade, že nechcete, aby boli Vaše osobné údaje uložené v našej databáze, uveďte v "Poznámke k objednávke" žiadosť o ich vymazanie ihneď po jej vybavení.
Prevádzkovateľ internetového obchodu www.biati.sk osobné údaje svojich zákazníkov, získané registráciou pri vytváraní zákazníckeho účtu, spracúva v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov ("Zákon o ochrane osobných údajov").

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.biati.sk, v súlade so Zákonom o ochrane osobných údajov, poskytuje osobné údaje zákazníkov výlučne externému dopravcovi na účely doručenia objednaného tovaru, a to iba v rozsahu titul, meno, priezvisko, adresa zákazníka a jeho tel. číslo.


Práva zákazníka ako dotknutej osoby pri spracúvaní osobných údajov sú uvedené v § 28 Zákona o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má za podmienok uvedených v Zákone o ochrane osobných údajov najmä právo na základe písomnej žiadosti od prevádzkovateľa :

♦ vyžadovať potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané;

♦ vyžadovať vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov v informačnom systéme;

♦ vyžadovať vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje na spracúvanie;

♦ vyžadovať vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania;

♦ vyžadovať opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,vyžadovať likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie;

♦ vyžadovať likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona;

♦ vyžadovať blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby;

♦ namietať voči spracúvaniu, využívaniu alebo poskytovaniu osobných údajov na účely priameho marketingu;

Dozor nad dodržiavaním povinností ustanovených Zákonom o osobných údajov pri spracúvaní osobných údajov vykonáva Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820017 Bratislava 27.

Bižutéria, sviečky, kabelky a iné doplnky - Biati.sk

ŠIROKÁ PONUKA

 
Ponúkame Vám široký výber prekrásnej bižutérie, originálnych sviečok s kvetmi a ovocím, luxusné kožené kabelky a bytové doplnky.

100% SPOKOJNOSŤ

 
Ak nebudete spokojní s vašim tovarom, môžete nám ho vrátiť do 14 dní a my vám ho vymeníme, alebo vrátime peniaze.

DOPRAVA

Doprava

 
Objednávky vybavujeme čo najskor a zasielame kurierskou spoločnosťou.

GARANCIA SPOKOJNOSTI

Ak nebudete spokojní s vašim tovarom, môžete nám ho vrátiť do 14 dní a my vám ho vymeníme, alebo vrátime peniaze.

ŠIROKÁ PONUKA

Ponúkame Vám široký výber s prekrásnej bižutérie, originálnych sviečok s kvetmi a ovocím, luxusné kožené kabelky.

KONTAKT

ENERGA INVEST s.r.o.
K rieke 4, 949 05 Nitra - Dolné Krškany
Slovenská republika

Vybavovanie objednávok:
Mobil: +421 903 240 041
Email: info@biati.eu
            biati@biati.eu

Kontaktujte nás v čase:
Po - Pia: 8:30 - 16:00 h